Cautare

3956 de rezultate pentru "dan vladu" (6.48 secunde)
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Miercuri, dimineata, inainte de a pleca la BAR, m-a sunat Dan Andronic. Dan Andronic e un fan Facebook. ... Dan Andronic ma sunase pentru a se incredinta daca eu spusesem vorbele de la B1Tv, deja umplute de scuipati pe Facebook. ... Telefonul lui Dan Andronic m-a pus pe ganduri.
La randul sau, presedintele Organizatiei PSD Sector 1 (organizatie din care face parte Adrian Nastase), Dan Tudorache, a precizat ca, "deocamdata", nu s-a ridicat problema unei eventuale excluderi a acestuia din partid.
Deputatii din Comisia juridica au amanat discutarea cazului deputatului PSD Dan Iosif, intrat in atentia Biroului Permanent pentru faptul de a fi votat cu mai multe cartele electronice, pe motiv ca sesizarea conducerii Camerei nu contine date suficiente.
Dan Nica Deputatul galatean, seful Organizatiei Judetene a PSD, este prezent destul de mult in paginile virtuale intilnite de motorul de cautare Google.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. ... Principalul motiv invocat de Dan Ioan Popescu este acela ca PSD a incetat sa mai fie un partid democratic.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, recent demisionat din partid, a declarat ca exista membri ai acestei formatiuni care pot fi santajati si amenintati cu deschiderea unor dosare.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Printre cei care au votat impotriva excluderii se afla si fostul social-democrat Dan Ioan Popescu, care a precizat ca optiunea sa a venit "din convingere".
Cetatenii orasului Mangalia au ales PD-ul si acest lucru ne obliga in campania pe care o vom demara pentru castigarea Primariei sa nu facem promisiuni fara acoperire", ne-a declarat, in asentiment cu organizatia pe care o reprezinta, Dan Moldovan, unul dintre democratii inscrisi in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria municipiului Mangalia.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere.
Vicepresedintele grupului parlamentar al PC din Camera, Dragos Dumitriu, a anuntat, marti, in plen, ca din 19 iunie deputatul PDL Dan Grigore activeaza in cadrul grupului parlamentar al conservatorilor.
Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
Premierul Emil Boc s-a intalnit, la Guvern, cu liderii PD-L, inainte de a lua o decizie in privinta revocarii lui Dan Nica din functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat surse oficiale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, dupa discutiile de la Cotroceni, ca este de parere ca seful statului va semna in scurt timp revocarea lui Dan Nica de la conducerea MAI.
Promisiunile recente ale presedintelui Traian Basescu, ca va propune PNL intrarea la guvernare, sunt simple declaratii electorale menite sa sparga alianta PNL-PSD, afirma analistul politic Dan Pavel. ... Este o incercare a lui Traian Basescu de a sparge colaborarea PSD-PNL", a sustinut Dan Pavel.
"Dan Diaconescu ii fura electoratul populist si extremist lui Basescu!", pe care il puteti citi in continuare.
Florin Matei publica pe blog o ipoteza fulminanta despre cacealmaua Dan Diaconescu presedinte, pusa la cale de Basescu. 'Cea mai mare cacealmea regizata de Basescu este asta cu Dan Diaconescu arestat. ... Traian Basescu il sustine pe Dan Diaconescu la functia de presedinte al Romaniei". 2) "Dan Diaconescu:
google-analytics.com